FILOSOFIA

Mitä jos tekisit asiat hieman toisin. Mitä jos asettaisit elämäsi etusijalle. Et rakentaisikaan elämää esimerkiksi uran mukaisesti, vaan alkaisit rakentaa uraa elämäsi mukaisesti. Alkaisit syödä hyvin ja liikkua aktiivisesti. Tekisit asioita, joita haluat tehdä. Asettaisit fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvointisi etusijalle. Sinun hyvinvointisi on tärkeää myös lähimmäisellesi.



"Ottaisit otteen ruorista joka ohjaa sinun laivaasi."


- Aarne & Ari


perjantai 25. kesäkuuta 2010

Lightia kiitos!


Keskustelu käy kiivaana Superfoodeista miltei kaikissa medioissa, sekä käyttäjien ja ei-käyttäjien kesken. Keskustelu keskittyy lähinnä niiden hintaan, sekä niiden terveysvaikutuksiin ja sekä niiden mahdollisiin haittoihin.

Yleensä kun Supereita tai ”uudenlaista” ruokavaliota parjataan mediassa, niin keskustelu velloo samalla tasolla, kuin kaksi neitsyttä keskustelisi seksistä. Eli vankka teoriapohja löytyy, mutta ne tärkeimmät, eli omakohtaiset kokemukset uupuvat.

Itse pyrin sivuttamaan aina moiset artikkelit olan kohautuksin ja keskityn vain Superfoodien ja ”uudenlaisen” ruokavalion makuelämyksiin ja niistä saamiini positiivisiin vaikutuksiin. Usein tuntuu siltä, että ihmiset tarvitsevat, jonkin ylemmän auktoriteetin hyväksynnän uskoakseen oman kokemansa todeksi. Mikä on sinänsä aika hassua, sillä jos noin olisi, olisin sitten huijannut itseäni miltei puolitoista vuotta. Kuvittelenko vain, että olisin laihempi, paremmassa kunnossa ja että mieleni olisi muka kirkkaampi kuin koskaan. Ehkä olen nutrix:in vankina ja kuvittelen vain kaiken?

Samaan hengen vetoon ihmetyttää se, että kaikkea lightia ja keinotekoisesti makeutettua, myydään terveellisenä vaihtoehtona. Vaikka niiden haitoista on jo paljon sitä tieteellistä näyttöä!

Ja vielä on todettava se, että missä viipyy ne foorumit ja blogit, missä moista ”ruokaa” syövät ihmiset ovat yhtä liekeissä, yhtä terveitä ja levittävät oman skenensä ilosanomaa koko maailmalle, yhtä suurella sydämellä, kuin meidän Superfoodeja vetäjän yhteisön keskuudessa.

Aarne ja Ari toivottavat kaikille hauskaa Juhannusta. Hehkutetaan ensin auringonpaistetta nousuhumalassa ja kirotaan sitten hellettä krapulassa!

- Raaka-Arska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti